livet

Flyttstäding & jobb till en kvicktänkt och humoristisk geo-vetare från Kiruna

SONY DSC SONY DSC

Det här är vad som hänt idag, typ. Städprylar och köttbullar. Under tiden fick maken representera familjen på svåger-kalas.

Mellansonen har flyttat tillbaka till Enköping med sin sambo. Hon har nu pluggat klart så snart skulle de ha blivit av med sin studentlägenhet i Uppsala. Det är lite lättare att få bostad i Enköping än Uppsala. Han jobbar ändå i Stockholms norra förorter och hon har inget jobb ännu, så då är lilla ankdammen perfekt. Vem vet, kanske blir de kvar. Förresten, har ni nåt jobb till en kvicktänkt och humoristisk geo-vetare från Kiruna så kan ni ju hojta till 😉 Hon kan nog tänka sig lite vad som helst i det här läget.

Jaja, tillbaka till dagen. Vi har flyttstädat hela dagen. En trea tar sin lilla tid om man vill att det ska bli riktigt gjort. Vi lunchpausade på Ikea. Varför vi körde tvärs igenom hela jäkla Uppsala för att äta lunch är oklart. Jag fick ju i alla fall årets första julmust, så jag är nöjd!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  16 november, 2014 at 07:01

  Mmmmm, julmust. Jag drack min första flaska igår. Så gott, så gott.

  Ha en mysig söndagskväll, vännen.
  Kram Linda

 • Reply
  Katarina
  16 november, 2014 at 11:41

  Oj det lät som en rackarns jobbig söndag….fast skoj…;)
  Mysigt att få dem lite närmre.
  Å julmust har vi allt tjuvstartat med här med.
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.