livet

Har det varit fars dag eller

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Har det varit fars dag eller? Nä, jag skojade bara. Givetvis firade vi den dagen. Det har bara inte synts här på bloggen. Vi bjöd över mina föräldrar och sönerna med sambos på en enkel middag och lite umgänge.

SONY DSC

Jag hade köpt fotmask till maken efter tips från de här brudarna. Han blev jätteglad. I instruktionen stod att det skulle ta 2-3 dagar innan det skulle märkas nån skillnad. Det tog betydligt längre tid för honom, men sen hände det grejer kan jag säga. Han är nöjd och rekommenderar den här masken.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ullis
    25 november, 2014 at 03:35

    Jag tycker de där fotmaskerna verkar läskiga men det kanske är värt att prova ändå, aldrig fel med lena fötter 😉

    Kram Ullis

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.