inredning

Snäckan och korallen från Hawaii har hittat sin plats

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Jag berättade ju här om mina fynd jag hittade i en låda. De där fynden, Snäckan och korallen från Hawaii, har hittat sin plats. Det är ju förstås ett bra tag sen, men jag har bara inte hunnit visa ännu. De passade rätt bra där i hörnan med en fototavla bakom. Ett foto som jag tog med min gamla systemkamera, nån gång på stenåldern.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotta
  19 november, 2014 at 02:13

  Perfekt ju!! Snyggt och härlig kombo. Visst är det kul när man hittar något man haft undanlagt. Cirkulerar grejer också, extra kul att ta fram dem igen.
  Jättefin bild också Lena!

  KRAM!

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  19 november, 2014 at 06:53

  Det känns bra när man hittar den där bästa platsen för sina små inredningsdetaljer. Toppenbra blev det ju!

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.