resor - långa & korta

DOTTERNS STUDENTBOENDE I SANTA BARBARA

IMG_0978

Vi börjar med utsikten. Så här ser det ut, hemma hos dottern, från vardagsrumsbalkongen. Havet syns både ovanför det gula huset och mellan träden och det vita. Poolen är deras också. (Den vyn har nog några av er sett förut).

 

IMG_0984

Och här är utsikten från köket.

 

SAM_0760 SAM_0761

IMG_0246

Jag ska villigt erkänna att de här bilderna inte är de tjusigaste bilderna, men tänkte att det kanske är nån som tycker det är kul att se hur ett stundentboende kan se ut i Santa Barbara. Rätt spartanskt, minst sagt, med betongväggar och konstskinnssoffor (man hyr möblerat), men härligt ändå på nåt sätt.

Inne i köket står dottern och kompisen som hon delar rum med och utanför sitter en som också bor i lägenheten och en som bor intill. Under den korta tid som vi satt där kom 2-3 stycken och hälsade. De har så kul och har verkligen svängdörrar in till alla. Man kommer och går och delar på det man har, typ.

 

SAM_0763 IMG_0250 SAM_0762 IMG_0249

Hon bor högst upp så hon slipper trampet ovanpå.

 

IMG_0987

En skolbuss står parkerad utanför. Hon bor dock ett stenkast från skolan, så nån buss behövs inte.

 

IMG_0736

Utsikten från trottoaren längs den korta vägen mellan dottern och hotellet.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Linda
  28 december, 2014 at 12:02

  Jag blev alldeles tagen av bilderna på solnedgången. Så vacker!
  Jättekul att se alla bilder från er resa då miljön skiljer sig så mycket från den man är van att se. Passa nu på att fota loss så att du kan bjuda oss på något exotiskt inlägg efter att du kommit hem. 🙂

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.