livet

SÅ NU SITTER JAG HÄR OCH UPPDATERAR LÄNKEN MED PAKETETS STATUS

SONY DSC SONY DSC

Idag får det bli några bilder från tidigare i höstas. Så vansinnigt svårt att få till några vettiga bilder i detta dystra ljus!

Nu är nya kameran inom räckhåll! Det var lite svettigt där ett tag. När jag pratade med supporten där svarta fredagen ni vet, så fanns kameran i lager. När jag sen såg orderbekräftelsen så stod det att kameran var slut hos leverantören och oklart när den skulle komma in!!! Förmodligen var den nån annan som hann slinka emellan. När jag såg det var det fredagskväll. Hela helgen fick jag våndas och vara rädd att jag inte skulle få den innan resan!! Ringde direkt på måndagsmorgonen och fick veta att de skulle få in den som igår. Och jodå, på eftermiddagen plingade det till med besked om att paketet var skickat.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Så nu sitter jag här och uppdaterar länken med paketets status. Det hade ju varit sååååå perfekt att få den idag så jag kan bekanta mig lite med den i helgen.

Ett tag till får ni nöja er med bilder tagna med den gamla trotjänaren.

Snart ska jag ge mig ut på en lunchtur. Får se om det blir en pw eller löpning. Det har kommit några snöflingor, och det är ju så mysigt, i detta mörker.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  5 december, 2014 at 02:45

  Dom bilderna är ju inte att förakta heller. Men kul med ny kamera 🙂
  Kram Helén

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  5 december, 2014 at 05:48

  Vilken tur att den hann komma innan ni åker!
  Själv fick jag hem ett objektiv till igår från samma ställe. Så nu har jag vad jag behöver i objektivväg. Denna gång var det ett 50 mm 1.4 som jag beställt och jädrans vilken skillnad att fota i lite halvskumt rum i jämförelse med de andra objektiven jag har. Det här kommer garanterat att få följa med på morgondagens julbord.

  Kram Linda

 • Reply
  ullis
  5 december, 2014 at 09:28

  Spännande att se vad det blir för nytt i kameraväg och roligt att du hinner få den med på resan också 😉

  Kram Ullis

  Jobbmässigt tror och hoppas jag nog att det är en uppsägning på G, precis vad jag behöver för att gå vidare här i livet 😉

 • Reply
  Aaa
  6 december, 2014 at 12:42

  Hej! Fin blogg! Och så proffsiga bilder. Jag söker aktivt bloggar som skrivs av människor som är lite mera i min egen ålder (inget fel på 14-åringarnas bloggar men man har ju lite olika livssituation…) Välkommen att kika in på min blogg också! Mvh

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.