inredning

JAG HAR INGEN ANING OM VAD JAG SKA HA DEN TILL ANNAT ÄN ATT DEN SKA VARA FIN!

 

IMG_2249

Jag hade höga förväntningar på att hitta roliga inredningsprylar i USA. Men det fanns inte ett smack, typ, som föll mig i smaken. Utom den här då. En vacker marmor-grej. Nej, jag vet inte riktigt vad det är, men vacker är den.

IMG_2250

Om jag visat de första bilderna jag tog på den så hade ni undrar vad det var jag dragit med mig hem. Dystert ljus och ingen dekoration på den, så den såg verkligen tråkig ut. Men med solljus och torkade vackra tulpanblad så blev det helt annat.

 

IMG_2247

Ni kanske minns då vi tryckte näsorna mot fönstret på en inredningsbutik på fina gatan i Santa Barbara. Det här var en av sakerna jag fick med mig hem. Och här var en annan.

 

IMG_2251

Jag har ingen aning om vad jag ska ha den till annat än att den ska vara fin. Och det räcker för mig!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Annika
    4 februari, 2015 at 09:04

    Det är väl en anledning så god som någon. 🙂 Fint blev det med tulpanbladen. Kram Annika

  • Reply
    Mia
    4 februari, 2015 at 01:43

    Hej! Det är ett pennfack som man har typ längst fram precis som på som gamla skolbänkar där det var ”urgröpt”. 🙂 Men vet du vad som är fint… lite kallt vatten och några blommor som ”badar”. Glöm inte tävla hos Anna: http://haga26.se/

  • Reply
    The Place To Be
    4 februari, 2015 at 05:00

    Ibland måste man inte veta utan är den fin så är den fin!!! Och det var den :-). Kanske kan du ha lite nötter i den, eller oliver eller så som du har det med fina blad!

    Ps. Jag var också i USA nyss och blev också besviken… Nu hade jag inte jättemycket tid att leta (läs 2 karlar i släptåg) men ändå. Trodde det skulle krylla av coola grejor!

    kram Malin

  • Reply
    Den där Victoria
    5 februari, 2015 at 03:15

    Bästa anledningen om du frågar mig och den var verkligen jättefin.

    Kram Victoria

  • Reply
    Ulrica
    5 februari, 2015 at 09:12

    Jag tror att de är gjorda som pennfack, men jag kan också mycket väl tänka mig att ha den på middagsbordet med oliver eller kanske flingsalt. Jättefin var den i alla fall :).

    KRAM

  • Reply
    Linda
    6 februari, 2015 at 07:48

    Jaaaa duuuu, jag tror att det kanske går att servera sparris i den eller lägga oliver på rad eller ha den på bordet med typ rönnbär i som dekoration på hösten. Inte fasen vet jag men fin var den. 🙂

    Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.