livet

JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMG_2982 2 IMG_2988 2

Jaaaaaaaa! Jag klarade den!!!!! Jag klarade tentan! Jag hade varit överlycklig ifall jag fått E, men det fick jag inte. Fick inte heller D. Jag fick C!!! Alltså två snäpp bättre än godkänt! Helt jävla fucking unbelivable!!!!!! Förlåt, men jag var tvungen!

Bjuder på några dåliga hastigt skjutna bilder, med magbristningar och allt för att jag är så glad.

IMG_2993 2 IMG_2996

Skål då!

Jag vill tacka er läsare för pepp. Jag vill tacka vänner och familj för pepp! Och ett särskilt tack till maken för att han skött markservicen och stått ut med mig under den här tiden! (Man ska väl ha ett tacktal när man vunnit högsta vinsten va’?!)

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Den där Victoria
  23 mars, 2015 at 07:58

  Alltså gud vad glad jag blir för din skull, allt slit du har lagt ner har verkligen gett resultat, du är så jäkla bäst!!

  Kram Victoria

 • Reply
  Milla
  23 mars, 2015 at 08:44

  Nu måste jag gratta här med! Du bevisat verkligen Lena att man kan om man vill och har inget med ålder eller vardagens-andra-hinder att göra! Tänk om fler kunde satsa på det som händer i knoppen istället för försök till quickfix för kroppen…. Det behövs lite mer hjärna i bloggvärlden ibland känns det som, tur du finns ;). Kram!!!

 • Reply
  Ulrica
  23 mars, 2015 at 08:49

  Jag är så himla glad för din skull :). Du är så jädra bra!!
  KRAM

 • Reply
  Ekenäsliv
  23 mars, 2015 at 11:12

  Ååååå va underbart!!! Så roligt!
  Stort Stort Grattis till dig!
  Kram Anna

 • Reply
  Lotta
  24 mars, 2015 at 12:54

  GRATTIS!!!! Du är fenomenal!! Vilken milstolpe och seger. UNDERBART!!! Tar ett glas bubbel och skålar för dig vännen 😉

  KRAM!

 • Reply
  Suss - Hemma på Sjuan
  24 mars, 2015 at 07:06

  Ett stort grattis till dig. Bra kämpat! Nyfiken på vad det är du har läst?Glädjande bilder på dig 🙂 Kram Suss

 • Reply
  Mia
  24 mars, 2015 at 07:33

  Grattis! Och du har aldrig varit vackrare, av bristningar syns inte ett spår! The prettiest makeup is a smile… You look lovely, just lovely!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.