livet

JAG KLICKADE HEM DE SISTA SKINNISARNA OCH TÄNK ATT DE PASSADE!

IMG_2669 2 IMG_2680 2

Tänk att jag klickade hem de sista Circle of trust-skinnisarna! Och tänk att de passade! Så mjuka och sköna. Här matchade med en skjorta från Lexington, en väst från L’evolution och stövletter Ecco. Uppdatering: Fick just höra att Annelie fått ett par i retur, samma storlek som jag har (28), så är det nån mera som är sugen på dessa skönheter klicka här.

IMG_2634 2 IMG_2650 IMG_2647

Eller som här matchade med en tisha från Day, Monrow-sjal och klocka Michael Kors. Och i veckan som kommer ska jag äntligen till Annelie’s showroom igen och göra mera live-fynd. Det är jag säker på. Jag vet nåt efterlängtat som ligger väntar… Har ju förmånen att jobba rätt nära.

Igår eftermiddag var vi riktigt effektiva. Pausade jobbet ett par timmar och drog iväg medan det var dagsljus. Vi tittade på soffor igen och bestämde oss nästan, sen for vi till färghandeln. Jag hade i huvudet att jag vill måla fondväggen i vardagsrummet, men när vi gick därifrån så  hade vi nog bestämt oss för en tapet.

Nu ska vi iväg och igen. När vi kommer hem har vi kanske ett nytt litet projekt i pipe’en.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mia
  7 mars, 2015 at 06:08

  Oj, vad fint de sitter på dig! Liiiite avundsjuk. Bara lite. Grattis till bra köp! 🙂

 • Reply
  Inredning och guldkanter
  8 mars, 2015 at 08:04

  Wow supersnygga på dig!!!! Jag har ett par skinnisar från by malene birger som jag köpte på rea och de älskar jag. Så användbara! Men vad roligt med nytt hemma också du är verkligen i farten du! Kram Pernilla

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  8 mars, 2015 at 04:13

  Dom där satt ju som gjutet på dig med din snygga kropp. Själv hade jag sett ut som en stoppad korv i dom.

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.