livet

LITE SÅNT DÄR SKÖNT OCH MYSIGT HEMMAPYSSEL

IMG_2618 IMG_2619

Jaha, och vem snodde solen då?! Solen som såg så härlig ut från insidan igår. Jag hoppas verkligen att jag får den tillbaka i helgen.

Tog inte min morgonrunda i morse eftersom det regnade. Ja, jo, det händer att jag ger mig ut i regn också, men jag valde att vänta den här gången. Det har nu slutat regna och jag ska ge mig ut runt lunch.

IMG_2620 IMG_2622

Vi har inget speciellt inbokat i helgen. Ska bara till Västerås en snabbis och köpa golvlampor vi beställt och byta ett linne till en annan färg. Sen ska vi nog ratta runt en del möbler för att testa om vi ska behålla det svarta bordet eller inte. Ja, ni vet, lite sånt där skönt och mysigt hemmapyssel. Vad ska ni göra?

Ha den bästa av fredagar!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Susanne
  6 mars, 2015 at 12:36

  Skönt med såna helger ibland.
  Jag ska åka en tur till Stockholm imorgon med Amanda och min vän Lena. Vi ska hälsa på hennes son Linus som flyttat dit sen blir det en mysig lunch på stan och lite, bara liite shopping.

  Ha en fin helg
  KRAM

 • Reply
  helenas enkla vardag
  7 mars, 2015 at 09:05

  Här har vi tjejhelg eftersom sambon är i Norrland med sina hockeypojkar.
  Jag ska rensa sovrummet eftersom det blir nytt golv och garderober där på månd. I morgon är det tävlingsdags för lilla O igen.
  Kram Helena

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.