livet

MASSOR MED RABATTER!

 

IMG_3002 2

När jag gick i skolan som barn fick jag alltid höra att jag kunde så mycket mera än vad jag visade. Jag tyckte det var tråkigt helt enkelt och ville inte sticka ut. På den tiden blev man ju lätt betraktad som plugghäst om man räckte upp handen stup i kvarten. När det var dags att välja gymnasium valde jag den kortaste av de minst tråkiga linjerna. Distribution- och kontorslinjen med inriktning läkarsekreterare. Då fanns ju fortfarande vissa linjer på 2 år. Det valde jag så klart.

 

IMG_3003

Däremot har jag alltid velat utvecklas och behöver utmaningar. När jag jobbat som läkarsekreterare i ett par år så lärde jag mig redovisning och har sedan dess jobbat som ekonom. När jag var nästan 40 år kom jag inte vidare i yrkeslivet utan en akademisk examen. Jag tog tjänstledigt två år och läste in en treårig civilekonomexamen. Sen fick jag ett nytt avstamp och nya dörrar öppnade sig.

 

IMG_3008 2-side

Och nu senaste två åren, som ni vet, har jag ju läst in några fastighetsmäklarkurser på fritiden bara för att det är kul. Ja, jo, jag ruttnar ju lätt när det blir vardag.

 

IMG_3004

När man är jättevuxen och har stort hus och tre barn blir det ofta tufft ekonomiskt. Då är det ju suveränt att man kan nyttja rabatter. Alltså studentkortet.se har hur många olika erbjudanden som helst. Resor, datorer, telefonabonnemang, hotell, you name it! Det räcker att man pluggar minst 75% för att få del av rabatterna. Hur bra som helst, men det är lätt att glömma bort. En riktigt stor utgift man har som student är ju så klart böckerna. Ett antal tusenlappar varje termin. Många köper kanske begagnad kurslitteratur, men inom de flesta kurser måste man ju ha den senaste upplagan för att klara sig lättast. Så det är ju suveränt med rabatt även på det! Om ni, som jag, har varit/är student och behöver nya böcker, passa på att ta del av din studentrabatt på kurslitteratur här för sjutton!

Det är ju så kul att plugga som vuxen när man är lite mera motiverad och laid back! Sån egoboost när man klarat tentan! Prova vettja!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    26 mars, 2015 at 08:57

    Jah pluggade mellan jag var 36-39 år o hade sån tur att SIF betalade all min litteratur, mkt värt! Sen åkte jag tåg gratis till skolan o sålde bilen o passade på att utnyttja andra rabatter med som student, skitbra!man är fattig ett tag men vinner sen så mkt mer! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.