hälsa & friluftsliv resor - långa & korta

ATT SE SAN FRANSISCO VAKNA & LYCKORUS

 

IMG_3850 IMG_3849 IMG_3846 IMG_3703

Vi vaknade så klart tidigt även andra morgonen. Drog på oss kläderna och tog en promenad ner till hamnen. Jag hade målat upp en bild i huvudet med fiskebåtar, fiskare, full aktivitet, soluppgång, hummertinor, tampar och bojar. Men det var ganska dött. Vet inte om vi var för tidiga eller för sena. Men några härliga bilder blev det i alla fall, trots att det var dött och lite mulet.

 

IMG_3857

Golden Gate gjorde själ för namnet denna morgon. Den glödde verkligen i morgonsolen.

 

IMG_3879

Underbart att vara uppe tidigt och se San Fransisco vakna!

 

IMG_3871 IMG_3873

Efter kanske en halvtimmes promenad var det dags för mig att öka tempot lite. Jag drog iväg på en löptur och sprang längs vattnet (även om det inte syns just här).

 

 

IMG_1864

Haha, jag ser helt vild ut! Men jag var verkligen i ett lyckorus. Jag avslutade löpturen med att ta den här backen. Både uppför och nerför. Jag fattar inte själv hur jag lyckades. Visserligen gick jag lite. Men bara lite 😉 Det kändes som att jag skulle kunna springa en timme till efter det här.

Det var sen dags att snabbt ta sig tillbaka till hotellet, äta frukost, duscha och packa. Vi hade nämligen bokat in oss på en utflykt på temat fascinerande historia och sen dra vidare söderut. Det kommer i nästa inlägg.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.