umgänge

RENA SOMMARVÄRMEN & DET ÄR NÄRA NU

IMG_3553 IMG_3555

En tröttmössa tittar in så här på kvällskvisten. Jisses vilken eftermiddag och kväll vi fick! Det var ju rena sommarvärmen. Till och med blåsten lugnade sig då vi gick ner till sjön.

 

IMG_3565

När vi var mätta och nöjda gick vi hem och fortsatte med champagnen. Ljuvligt att sitta där och softa, prata och skratta. Middagen tog vid och mer mat och dryck slank ner. Våra gäster lärde oss sen ett roligt och enkelt tärningsspel. Eller nåja, jag kan säga att jag fick bättra på reglerna ur minnet lite idag. Vi var ju liksom inte de smartaste efter ett antal flaskor vin, haha.

Efter frukost och en promenad med våra övernattande gäster så har vi packat.  Väskorna är laddade. Det är nära nu

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milla
  10 maj, 2015 at 07:31

  Hej!! Jag såg din fråga om Hearst Castle. Då kom jag på att jag har en blogg sen den tiden vi gjorde vår resa 2011, den var så att säga ”privat” och jag har nästan glömt den men den finns kvar. Titta gärna in här: http://beachroad-ontour-2011.blogspot.se
  Vi var ju först i Minnesota – sen i San Fran, åkte H-One vidare ned mot LA där vi bodde i 9 dar. Tyvärr hade jag inte skrivit så mycket om Hearst Castle. Vi tittade in där på vägen, hade inte bokat något och kom rätt sent på eftermiddagen. Jag tror vi gjorde Grand Rooms Tour, det var en bra tour och jättebra guide minns jag Det är ett helt obeskrivbart ställe som bara måste ses, och jag hade gärna gjort någon mer tour helt klart. Vad härligt ni ska få det! kram Milla

 • Reply
  Ekenäsliv
  10 maj, 2015 at 08:52

  Åååå sommarvärme????
  Nä, här i Småland har det varit 9-10 grader…Brrrr…
  Men vi har haft en härlig helg ändå:)
  Låter som en riktigt trevlig kväll, även om minnet kan svika en efter något glas vin för mycket;-)
  Ha de gott!!! Himmel… Snart åker ni igen, va spännande!
  Kram Anna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.