livet

RABATTKOD PÅ VÄRLDENS BÄSTA BUTIK

 

Nu kan jag erbjuda er en fin rabattkod på världens bästa butik! Vad sägs om märken som Day Birger et Mikkelsen, Vintage by Fé, Monrow, Rut & Circle och Circle of Trust.

 

image1.JPG

Trots att jag jobbar rätt nära Cloud No9 Styles showroom så har jag inte varit där på länge. Att tänka på det ofta gills ju inte. Annelie är världens bästa personal shopper och man får alltid bra och tålmodig hjälp. Hon hittar nya kombinationer som inte jag själv ser. Så bra!

Vintage by Fé, Monrow, Rut & Circle och Circle of Trust är märken jag gillar mycket. (Vintage by Fé är ju Victoria Skoglunds favvo så då måste det ju vara bra liksom, efter som hon är så bra)! Senast inkomna märket i shoppen är Day Birger et Mikkelsen. Jamen hur bra är inte det!? Och det bästa är att det finns en hel drös märken till!

Tills jag masar mig iväg dit ska jag studsa in på webshopen så länge. Gör det ni också!

Använd kod gottförsjälen (alltså min bloggs namn i ett ord med små bokstäver) så får du 15% rabatt på allt inklusive rean under tiden fre 25/9 – mån 28/9. Start i morgon alltså.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  AngelicasVärld
  24 september, 2015 at 06:26

  Den där shoppen ska jag kolla in! TACK för tipset!

  • Reply
   Lena
   24 september, 2015 at 07:00

   Ja, gör det!

 • Reply
  Lotta
  25 september, 2015 at 01:15

  Å, blir sugen!! Tycker om alla de här märkena — så snyggt allting! Jag kan ju shoppa härifrån, eller hur 😉

  Tack Lena för alla fina hälsningar, blir alltid så glad! Hoppas vi ses IRL någon gång!!

  KRAM

  • Reply
   Lena
   25 september, 2015 at 06:29

   Ja, det vore så kul om vi kunde ses irl nån gång. Vi har ju hängt i cyberrymden ett tag nu! Synd att det inte funkade förut då du hörde av dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.