livet

TÄNK OM KLÄNNINGEN ÄR THE ONE!

 

Vi är bjudna på världens jubileumsgala i november. Och självklart har jag grunnat länge på vad jag ska ha på mig. Jag som alltid dras till svart har förstås funderat på nåt i den säkra färgen.

 

29818158-origpic-7556d0

Bild lånad härifrån

Men sen fick jag ögonen på den här Day Birger et Mikkelsen-skapelsen! Och klickade blixtsnabbt hem den. Eller kanske inte blixsnabbt riktigt. Jag hade först en chattkonversation med Annelie om hur lång klänningen är. Jamen jag som är 50 to be kan ju inte gärna ha en klänning som slutar på halva låret på en gala med makens jobbarkompisar liksom. Och Annelie, serviceminded som hon är, springer ner till butiken under henne och tvingar på kvinnan där (som är typ lika lång som jag) en klänning för att se hur lång den är! Och längden lät perfekt. Så nu håller jag tummarna att den känns rätt när den dyker upp!

Tänk om denna klänning är THE ONE!

Och ni kommer väl ihåg att ni kan få 15% rabatt på den ni också, eller vad som helst i butiken,  t o m i morgon måndag 28/9. Ange bara koden gottförsjälen.

 

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.