inredning

NYTT I KÖKET

 

Sist jag var i Stockholm gjorde jag några fynd till köket på Indiska.

 

IMG_7471 IMG_7463

Jag hade letat efter en ampel i nån snörmodell, men inte hittat nån jag gillade. På Indiska dök plötsligt den perfekta upp. Svart med träkulor kan ju liksom inte bli bättre. Sen hittade jag en spretig blomma och kruka på Plantagen som var perfekt till. Nu ska jag bara försöka hitta nåt sätt att knyta upp den så den sitter lite högre. För det där går ju inte för sig.

 

IMG_7508 IMG_7507

Och den här helt onödiga, men vackra vad-det-nu-heter fick också följa med hem. En glasboll med utsmyckning i mässing och en tassel. Bollen är blå egentligen, men jag låtsas att den är svart. Det blir bra det.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maria
  8 oktober, 2015 at 07:05

  Vad fint du gör.
  Kram
  Maria

 • Reply
  Camilla
  8 oktober, 2015 at 08:39

  Snyggt! Ha en fin torsdag, kram Camilla

 • Reply
  Frank
  8 oktober, 2015 at 08:40

  Riktigt snyggt!

 • Reply
  Ekenäsliv
  8 oktober, 2015 at 09:08

  Superfin! Stort GILLA på den:-)
  Kram Anna

 • Reply
  AngelicasVärld
  8 oktober, 2015 at 09:13

  Men så fint!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.