livet

FARS DAG

 

Idag, när det är fars dag, smög dottern och jag upp för att fixa lite i köket.

 

IMG_8428

Det blev inte så mycket fixande eftersom pappan i det här huset inte är så intresserad av nån frukost direkt när han vaknat. Kaffe, ekologiska rosor och paket blev det förstås i alla fall.

 

IMG_8391 IMG_8392 1

Och igår kväll fick han ett litet grattis i förskott eftersom jag och dottern skulle lämna honom ensam på lördagkvällen. Såg de här roliga ölen på bolaget och kände att de skulle gå hem. Det gjorde de. Gillades av honom. Jag hann faktiskt också smaka lite när jag kom hem. Mycket smak och lite speciell smak. Kanske var det skvattram’en i den som slog igenom. Gott var det i alla fall. Och snygga flaskor.

Nu ska vi snart göra oss i ordning för att åka till Uppsala, för att uppvakta pappa. Först ska vi passa på att shoppa lite. Himla-butiken och Ikea ska åtminstone få ett besök. Tänkte försöka beta av ett par julklappar också.

Ha en mysig fars dag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.