livet

SÅ BRA TAJMAT HAR JAG ALDRIG LYCKATS MED

Jodå, jag hann. Jag hann klättra upp på vinden för att hämta ner adventskartongerna. Sen blev det fullt rally med ljus, fungerande lampor, trasiga lampor, stjärnor, stakar och glögg.

 

IMG_9153 1

De röda adventsstjärnorna i plåt har vi haft sedan vi byggde för 6,5 år sen. Tokgillar dem fortfarande. Och det bästa av allt är att de kostade typ 25 kr eller nåt i den stilen. ICA hade tokrea efter jul. Eller det bästa är ju så klart att de är snygga.

Amaryllisarna jag köpte på Ikea för några veckor sedan har nu perfekt slagit ut till första advent. Så bra tajmat har jag aldrig lyckats med.

 

IMG_9154

Sitter nu och myser med frukost och ljus och stjärnor och pynt. Snart ska vi ge oss iväg på julklappsinköp. Vi har inte riktigt bestämt oss för var vi ska åka. Uppsala eller Västerås. Vi har ju förmånen att bo i princip mittemellan.

Ha en mysig lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helen
  28 november, 2015 at 11:08

  Mysigt, , vi ska på julshoppa idag:)

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:26

   Så mysigt med de där mörka, tysta och lugna mornarna!

 • Reply
  AngelicasVärld
  28 november, 2015 at 03:31

  Men så härligt! å så fint du gör! Har ÄNTLIGEN haft tid att läsa ikapp din blogg – har haft för mycket så jag inte har hunnit men nu är jag i fas igen 😉

  En skön dag önskar jag dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.