livet

EN DAG MED KALASFÖRBEREDELSER

 

Har just slagit mig ner med en stor mugg glögg medan grytan puttrar på spisen.

 

IMG_9268

x

IMG_9264

Det har varit full rulle från morgon till kväll efter en dag med kalasförberedelser. Till förra kalaset köpte jag hela buffén färdig, med uppläggning och hela rasket. Men den här gången så kände jag att jag hade mera tid.

 

IMG_9258 IMG_9259

Köpte allt löst. Det är ju ingen matlagning som tar tid, men lite pyssel med att lägga upp skinka och salami lite extra fint och göra pasta sallad är det ju ändå.

 

IMG_9248

Och göra supersmarrig kaka. Vad det ska bli kan jag inte säga nu. Jag vill ju inte avslöja för gästerna i förväg. Givetvis ska ni få både recept och se mera bilder framöver.

 

IMG_9269 1

Jag hoppas verkligen att kakorna jag ska servera blir liiiite vackrare än vad testet i veckan blev. 🙂 Jag var ju tvungen att fota eländet. Jag har avfärgat bilden för att inte avslöja för mycket.  Det kan hända att jag kom hem från jobbet typ vid åtta. Eventuellt var jag tvungen att testa receptet just precis då. Kanske var jag liiiite för ivrig och lät inte botten svalna riktigt innan jag hällde på toppingen. Möjligen var jag också liiite för ivrig att smaka innan det hade stelnat riktigt. Men smaken var det definitivt inget fel på så jag är modig. Jag kör!

 

IMG_9262 IMG_9265

Men nu så. Nu tar vi lördagkväll med middag och Så mycket bättre!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elin Von Wred
  5 december, 2015 at 10:28

  Kolla in mitt senaste inlägg om du vill synas lite på min blogg 🙂

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:32

   Trevlig blogg du har, men jag tror inte det passar mig.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.