livet

EN MYSIG TIDIG LUCIAMORGON

 

Här har vi varit uppe med tuppen och tittat på TV4’s Luciamorgon.

 

IMG_9444

I många många år har jag tittat på tv på luciamorgonen. Jag tycker det är så himla mysigt att ta med frukost till tv-soffan och tända ljus. När barnen var små så var de också med och maken ibland när det varit en helgdag. Om det varit en vardag har vi kommit lite senare till jobb och dagmamma/fritids.

IMG_9447

Idag var det några musikklasser i Växjö som bjöd på trevlig underhållning tillsammans med Charlotte Perrelli. Jag gillade mixen av gamla traditionella visor och låtar jag aldrig hört. Och lite dans. Smakfullt!

 

IMG_9449 1

Nu ska jag grädda matbrödet som stått på jäsning i kylen över natten och sedan tror jag att jag ska fylla på Granola-förrådet lite. Gott att strössla över en fruktsallad för att balansera den tunga julmaten. Och sen måste vi testa bullar och bollar som jag bakade igår. Recept kommer.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.