livet

ETT BLIXTSNABBT DIY-PROJEKT

 

Jag var in till bygghandeln en snabbis i helgen för att köpa Kährs golvrengöring. Jag brukar oftast köra med det så jag vet att golven tas om hand på rätt sätt.

 

IMG_9470 1

På vägen mot kassan så slänger jag ett öga på ett fyndbord. De reade ut bland annat adventsstjärnor i ljust balsaträ. Jag mindes ett inlägg från den här tjejen och högg stjärnan direkt.

IMG_9471 1

När jag kom hem berättade jag för maken hur Tina gjort. Han undrade om jag ville att han skulle spraya den åt mig (eftersom jag hade lite annat att pyssla med just då). Jag plockade isär delarna, för det skulle minsann inte vara en lysande adventsstjärna längre. Han pep ut i garaget.

 

IMG_9472 1

Det blev verkligen ett blixtsnabbt DIY-projekt för mig, haha. En av stjärndelarna får stå där bredvid adventsstaken och den andra står på tv-bänken. Den är ju inte så jättejulig så den får nog vara med redan som höstpynt nästa år.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  15 december, 2015 at 10:02

  Perfekt DIY-projekt. Snabbt o lätt ska det vara:)
  Snyggt blev det med!
  Kram Anna

 • Reply
  FINASTE PYNTET | Gott för själen
  23 december, 2015 at 06:34

  […] Jag visade ju mitt blixtsnabba DIY-projekt för ett tag sedan. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.