livet

TJOHOO, LEDIG DAG!

 

Jag lyckades! Så skönt att jag lyckades att pressa in en ledig dag. Nu ska jag trolla.

 

IMG_9202

Känner att jag skulle behöva trolla fram sisådär 10 extratimmar på denna lediga dag. I vanlig ordning så har jag ju tankar på att hinna med ett antal saker. Jag ska försöka få till de sista julklapparna har jag tänkt. Och på söndag kommer makens familj och barnen igen så det är lite att fixa med till det. Jag skulle vilja fota en massa också.

 

IMG_9193

Hur startar man en ledig dag bättre än frukost i sängen framför Nyhetsmorgon?! Och jag lovar. Jag ska försöka att ta det lugnt resten av dagen också!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Adela
  4 december, 2015 at 04:02

  Ja ta det lugnt vännen! Mysig dag du har, jag med, är också ledig;)

  Många kramar!
  Adela

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:29

   Tack för omtanken! Försöker allt vad jag kan att ta det lugnt! Inte helt enkelt 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.