livet

VÅRA LUGNA LEDIGA DAGAR FORTSÄTTER

 

Idag var vi in ett par timmar till svärisarna och fikade och lämnade julklappar. De blev så glada över besök en stund. Vi tog med oss hem ett gäng kassar med tvätt. Dels så är svärisarna inte i bästa skick och dels så har tvättmaskinen i lägenheten gått sönder. Känns bra att kunna hjälpa till lite.

 

IMG_9553

Våra lugna lediga dagar fortsätter i övrigt och vi njuter fortfarande av julpyntet. Förutom ljus, kulor och glitter så har vi ett par lite udda saker. Den här ballerinan och skridskon är nya för i år. Det var faktiskt maken som drev igenom det köpet.

 

IMG_9557

Imorgon blir det en tur till Uppsala.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  27 december, 2015 at 08:48

  Hej där!
  Jag blev lite rastlös idag och satte igång värsta rensningsprojektet på dotterns rum 😉 Tur hon inte var hemma, för jössenamn va skrot ungen samlar på sig!!
  Nu är det ordning igen, granen fick åka ut tyvärr då den barrade som sjutton. Nuddade man vid den så regnade det barr.. 🙁
  Men nu är barren ett minne blott och huset rent;-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:37

   Tråkigt att tvingas slänga ut granen så tidigt. Här får den vara kvar ett tag till!

 • Reply
  Ulrica
  27 december, 2015 at 09:06

  Vi har också slöat så mycket så jag nästan skäms.. och mina kläder talar om för mig att nu får det banne mig vara slut på sötebrödsdagarna.. i morgon är det jobbdag igen och back to gymmet :).

  KRAM

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:37

   Skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner igen på sitt sätt!

 • Reply
  Milla
  27 december, 2015 at 11:10

  Lena, du känner ju Uppsala väl! Kan du komma med lite tips på bra butiker att besöka? Kanske med inredning och möbler runt Uppsala med? Jag ska dit i veckan. Kanske tips på bra restaurang med, jag har spanat in Peppar Peppar som verkar bra!
  kram Milla

  • Reply
   Lena
   28 december, 2015 at 07:52

   Lite tips har jag allt, även om jag faktiskt inte är på stan i Uppsala så ofta. När det gäller inredning så är Trolltyg (Östraågatan 25) en favvo. Ett par hundra meter därifrån ligger två andra favvosar, Tre generationer inredning (Drottninggatan 5) och Urban collection (Drottninggatan 7). Två butiker med heeeelt olika inredningsstil. En för mig nyupptäckt inredningsbutik är Svart. Den ligger i S:t Pers-gallerian (S:t Persgatan 10) en trappa ner vid Claes Ohlsson (det var inte helt tydligt minns jag). Och sen givetvis Vålamagasinet, som är som Länna möbler typ. Men då får du ta dig i utkanten av stan söder ut (Stångjärnsgatan 10). Dock värt att åka ut dit, tycker jag. I samma galleria finns en stor outletbutik med märkeskläder och en bra lampaffär bl a. Och i närheten finns ”alla” kedjor, typ Elgiganten, Rusta, Ikea o s v.

   Förresten gillar du Himla? Outlet-butiken ligger i princip på vägen för dig i Uppsalas västra utkant (Söderforsgatan 18).

   När det gäller restauranger är jag inte så bevandrad. Men Peppar Peppar vet jag är poppis. Likaså Lingon (Svartbäcksgatan 30). Den har haft lite dåligt rykte, men jag har för mig att den gamla kocken är tillbaka.

   Berätta gärna sen vad du tyckte.

   • Reply
    Milla
    28 december, 2015 at 11:34

    Tack Lena för alla tips! Hoppas jag hinner besöka en del av dem! kram

    • Reply
     Lena
     29 december, 2015 at 07:19

     Hoppas!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.