inredning

ÅHLÉNS LÄGGER NER

 

Åhléns lägger ner sin butik i vår lilla stad. Det känns så sorgligt. Det känns som att Åhléns liksom höll stan vid liv. Var ska man nu handla, liksom?

 

IMG_9974 handduk åhléns

Hur som helst. De har nu haft utförsäljning. 50% på allt. Givetvis ville jag ju titta in så snart jag kunde. Jag var några dagar sen så jag trodde det skulle vara helt utplockat.

 

IMG_9975 handduk åhléns

Men det är ju liksom inte svårt att hitta nåt i den där butiken! De där två creme-färgade handdukarna tyckte jag kunde passa hos oss. De snurrade jag ihop tillsammans med de andra. Även de från Åhléns. Den tvåfärgade är förresten design Bernadotte&Kylberg. Toksnygga!

 

IMG_9978 handduk åhléns IMG_9979 handduk åhléns

Där får de ligga med de andra på den gamla gungstolen i badrummet.

Jag hittade också nya sittdynor till köksstolarna och THE LAMP till köket. Lampan som jag tittat efter i ett par år, som jag inte ens visste hur den skulle se ut. När jag såg den så visste jag at det var rätt. Ni ska så klart få se de andra sakerna också. Men det tar vi sen.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  11 januari, 2016 at 01:50

  Nä va trist! Åhlens har ju så mycket fint!
  Vi har Åhlens här i Kalmar med och hittar ofta något där:)

  Men toppen att kunna fynda!
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   15 januari, 2016 at 08:03

   Ja, jättetrist att de lagt ner!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.