hälsa & friluftsliv

RENSA I RÖRAN

 

Rensa i röran kan vara så befriande. Jag tror det är viktigt att göra det emellanåt.

 

rensa i röran

Redan vid åtta i morse satte jag igång att rensa i röran på kontoret. Det är verkligen ett rum som är eftersatt. Under tiden jag pluggade fick allt städande och plockande, utom det mest nödvändiga, sättas på paus. Sen blev det sommar, med fokus på trädgårdsarbete. Och sen blev det 50-årsdag, med fokus på kalas. Och har man ett rum extra så är det lätt att tusen saker som är på väg nån annanstans hamnar där.

 

IMG_3797

Nu har vi ägnat hela förmiddagen åt att slänga, stortera, sälja (på väg) och städa.

 

IMG_3789 rensa i röran

Nu, precis innan lunch, pausade jag med en löprunda. (Bilder från en annan runda. Det är betydligt mera snö och mulet idag än vid det tillfället!) En löprunda gör också att man rensar i röran. På hjärnkontoret.

Det ger sån kick och samtidigt lugn när man slipper se allt elände på papperskontoret och när man slipper höra allt surr på hjärnkontoret efter en sån här röjar-dag. Gott för själen helt enkelt! Så, nu ska vi fortsätta vårt röjarparty här. Ha en fortsatt skön lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  2 januari, 2016 at 02:24

  Visst är det härligt när man har rensat ur någonstans. Visst är ert hus mörkt, nästan svart? Har du lust att visa lite bilder på det? Vårt hus är mörkblått, men vi funderar på att måla det svart eller brun/svart. Ha det gott! Kram Camilla

  • Reply
   Lena
   2 januari, 2016 at 05:17

   Verkligen härligt! Japp, vårt hus har brunsvart träpanel och vit puts. Jag ”tvingade” färgaffären att blanda nio gånger innan jag blev helt nöjd, haha. De tyckte säkert att jag var liiiiiite jobbig! Jag ska leta rätt på lite bilder så återkommer jag på ett eller annat sätt. Färgkoden är i alla fall S8005-Y50R.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.