hälsa & friluftsliv

DEN SÅG SÅ SJUKT NYTTIG UT

 

Jaha, då var det dags för veckans andra dag. Den kickar jag igång med en ekologisk chiadryck som jag hittade i USA.

 

IMG_2516 chiadryck x

Den såg så sjukt nyttig ut så jag var ju tvungen att köpa den. Den innehöll chiafrön, agave, citronjuice, hibiskusextrakt (vad den nu har för funktion) och björnbär bl a. Jag valde att ta hem den. Eftersom den innehåller saker som jag skulle kunna få migrän av så ville jag inte chansa på att få ett anfall när jag inte var hemma. Gott var det och migränfritt blev det, så den var helt perfekt!

IMG_2517 chiadryck x

Ikväll ska vi lämna in min bil som vägrar ladda. Sååååå aptrist med trasiga bilar! Som om inte det vore nog så har diskmaskinen pajat idag. Vi får väl se vilken som blir den tredje saken som går sönder då!

När vi lämnat in bilen ska vi packa träningsväskan för första gången på många år. I alla fall på riktigt. Jag har ju packat träningskläder när jag åkt på kurser och på resor visserligen, men nu ska vi börja träna på gym igen. Träning på riktigt liksom. Och vi är så laddade!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  5 april, 2016 at 11:52

  Låter både nyttigt och gott.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 05:07

   Verkligen både nyttigt och gott!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.