hälsa & friluftsliv inredning

DAGS ATT TA SÖNDAGKVÄLL

 

Det är dags att ta söndagkväll. Skönt att ta en stund för sig själv.

 

IMG_3091 söndagkväll x

En stund med en kopp te, ett magasin och tända ljus i en mysig fåtölj är så härligt!

 

IMG_3092 söndagkväll x

Idag har jag lyckats koppla av ordentligt. Ända fram till halv två såsade jag mest omkring och sen tog vi en lugn promenad. Sen kan det hända att jag fick liiiite myror i brallan och att solen nästan kämpade sig igenom molnen och jag blev för lockad att måla. Ja, okej då, jag grundmålade häcklådan och sen oljade jag några kvadrat till av trädäcket. Men jag lovar, det tog nog inte ens två timmar.

 

IMG_3093 söndagkväll x

Sen softade jag lite till och toppar nu dagen med en stund för mig själv i en mysig fåtölj. Redo för ny vecka!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lanclin-Linnea
  15 maj, 2016 at 09:44

  Nu gav du mig en sån där toppenidé om något jag skulle ha glömt bort annars! Imorrn när jag åker in till staden för en egen dag måste jag ju köpa en hel drös inredningstidningar, såklart! Det är liksom ont om sånna hemma i Bayern och nu är jag ju i Sverige några dagar. Tack för påminnelsen 🙂

  • Reply
   Lena
   16 maj, 2016 at 07:05

   Jag hoppas du fått tag i ett gäng magasin nu så du har nåt att mysa med sen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.