livet

DAGS FÖR ALLVARET IGEN – HEMESTERN ÄR ÖVER

 

Är det verkligen sant? Har tre veckor verkligen gått? Jo, men det är nog dags för allvaret igen. Det finns ingen återvändo. Klockan stod på 05.15 imorse, som vanligt när det är arbetsdag.

 

IMG_4481 chiapudding x

Eftersom vi gjort tre långresor på 1,5 år så bestämde vi oss för att inte boka nåt speciellt inför årets semester. Vi har ju vårt lilla paradis hemma. Och sen trodde vi med största sannolikhet att båten skulle bli klar (efter åtta år). Och det blev den ju! Jag är rätt beroende av solen, minst sagt, för att tycka att semestern har varit bra. Det spelar inte jättestor roll vad jag gör bara jag får njuta av solen. Och vi har ju trots allt haft rätt många soldagar som jag kunnat njuta av. Så jag känner mig rätt nöjd.

 

IMG_4482 chiapudding x

Så, det är bara att inse. Hemestern är över, frukosten är uppäten och det är dags för allvar. Men jag blickar framåt mot hösten och en resa som planeras med vänner…

Vad gör ni vänner? Jobbar ni eller har ni semester?

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anneli
  1 augusti, 2016 at 06:30

  Hemester! Vilket fantastiskt ord! Haha. Jättebra.

  I USA pratar vi om Staycation istället för vacation, och speciellt vanligt förekommande är det ju när man bor på mycket vacker plats, ja, dit typ andra bokar resor 🙂 Som Dalarna och Coronado till exempel…

  Ha en fin vecka på jobbet. Vi lärare börjar nästa vecka.

  Kram, Anneli

  • Reply
   Lena
   10 augusti, 2016 at 07:46

   Förmodligen en översättning från engelskan skulle jag tro 🙂 Dalarna är så vackert. Coronado har jag aldrig besökt.

 • Reply
  mittgodastefinaste
  1 augusti, 2016 at 10:47

  05.15 det är min jobbtid också…

  Har nu två veckors ledighet kvar innan jag ska ställa in den tiden.

  I eftermiddag drar vi ut med båten några dagar, ha en fin första dag på jobbet.

  Perfekt att ha planer på en resa när man ska börja jobba!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   10 augusti, 2016 at 07:47

   Nä fy. 05.15 är inte rimligt egentligen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.