livet

FESTOUTFIT SOM MATCHAR

 

Det händer inte ofta att jag lägger upp outfit-bilder, men ibland slår jag till. Ibland när jag känner mig lite extra nöjd. En 50-årsfest är på uppsegling ikväll.

 

IMG_6213 festoutfit x

Jag är så glad att jag aldrig varit sån som måste köpa nytt för varje fest jag går på. Det är bra för både plånboken och för miljön när man rotar i garderoben istället. Kanske kan man hitta nya kombinationer.

 

IMG_6220 festoutfit x

Den här klänningen/tunikan hade jag på min egen 50-årsdag förra året t ex. Och jag hade den på århundradets jubileumsfest, då även dagens födelsedagsbarn och man var med. Jag struntar blankt i om de sett mig i klänningen förut. Denna gång matchar jag med skinnisar istället för strumpbyxor, så den blir mer som än tunika än klänning.

 

IMG_6219 festoutfit x

Skinnisar Circle of Trust och klänningen från Day Birger et Mikkelsen bägge köpta hos Cloud No 9 Style

Älskar detaljerna på brallorna. Och jag älskar kontrasten mellan det lite gulliga rosa och det lite mera tuffa skinnet.

 

IMG_6216 festoutfit x

Sen är det lite extra kul att lägga ner en tanke på att matcha sin partner också, tycker jag. Maken kommer att ha svart skjorta, svarta chinos, vit linnekavaj, och slips och näsduk i greige och ljusblå. Perfekt till mina svarta byxor och vitt och blått i tunikan. Nördigt?! Ja, kanske. Men ibland är det kul att vara nördig. Brukar ni vara lika nördiga?

Jag har tagit en semsterdag idag igen. Har just tränat och ska strax äta lunch och duscha. Försöker få en soft eftermiddag innan det är dags att dra på sig ansiktet, outfit’en, välja smycken och leta fram bästa partyhumöret.

Ha en fin fredag, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Annika
  2 september, 2016 at 11:32

  Den där outfiten kommer att göra succé. Jättesnyggt. De byxorna hade jag med men så hade jag dem framme i sovrummet och vår förra hund var ensam hemma, när jag kom hem hade han slaktat byxorna. 🙁 Saknar dem faktiskt. Men nu har jag ett par nya som jag köpte privat av Annelie på Cloudno9. Ha en fin fredag. Kram Annika

  • Reply
   Lena
   2 september, 2016 at 11:34

   Tack!

   Åh, nej! Jag hade blivit galen om mina byxor blev slaktade. Har dem faktiskt rätt ofta.

 • Reply
  FREEDOMtravel
  2 september, 2016 at 05:30

  Ser väldigt snyggt ut! Me like! (Även om det är roligare att se kläderna PÅ ;)) Vi försöker nog matcha varann ibland, mer eller mindre 😉

  • Reply
   Lena
   5 september, 2016 at 06:37

   Haha, tyvärr hann vi inte med att ta outfit-bilder med kläderna på.

 • Reply
  AngelicasVärld
  3 september, 2016 at 01:44

  Super snygg outfit!! JA å vi är lika nördiga här hemma – det är kul att matcha ju!
  KRAM vännen

  • Reply
   Lena
   5 september, 2016 at 06:37

   Ja, visst är det lite kul!

 • Reply
  Karin - vackertnaturligt
  4 september, 2016 at 07:20

  Jättesnyggt 🙂 Håller med, perfekt att titta lite djupare i garderoben då och då!

  • Reply
   Lena
   5 september, 2016 at 06:39

   Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.