hälsa & friluftsliv

LÖRDAG KVÄLL I SEPTEMBER

 

Efter en extremt lugn lördag och efter att vår hämtmatsmiddag landat i magen kände jag att vi behövde röra på oss lite och få lite luft.

 

IMG_6296

IMG_6297 IMG_6298

Vi tog en prommis medan solen gick ner och färgade molnen rosa.

 

IMG_6301

Sen tog vi några härliga hitte-på-päls-plädar och virade runt oss i loungen. Vi lyssnade på en pod i skenet av en ljusslinga och en lykta. Det var riktigt varmt och skönt. Och mysigt. En dag och kväll som laddar på må-bra-kontot och gör Gott för själen!

Nu är det söndagmorgon och jag sitter här i ett lugnt och tyst kök och äter frukost. Solen lyser från en klarblå himmel. På förmiddagen ska jag försöka få nåt vettig gjort och efter lunch ska vi fira äldsta sonen som fyllde för en dryg vecka sen.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  4 september, 2016 at 08:20

  Så mysigt det låter! Vacker himmel! Vi var på födelsedagsfirande hos Peters äldste son igår. Ska snart äta frukost och sedan börjar vi nog packa in i husbilen inför resan mot Elmiamässan 🙂 Ha en fin söndag!

  • Reply
   Lena
   5 september, 2016 at 06:40

   Mysigt att packa husbilen och dra iväg, även om det väl är mest jobb för er del.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.