resor - långa & korta

RESAN ÄR BOKAD – NU BEHÖVER JAG TIPS FRÅN ER

 

Detta inlägg är ett samarbete med flygresor.se.

 

IMG_3559 resan x

Weeeiii, resan är bokad. Så härligt att ha nästa tripp inom räckhåll. Vi ska resa med vänner som vi rest med till Prag och Dubrovnik tidigare. Samma vänner som vi var på fest hos i fredags, för övrigt.

 

IMG_1423 soluppgång palmer master x

Så fort jag landat på Arlanda efter en resa så vill jag ut igen. Älskar att resa.

 

IMG_1773 grand canyon pinne x

Det är är från besöket vid Grand Canyon under vår senaste roadtrip i California, Arizona och Nevada.

 

SONY DSC

Jag kan sitta i timmar och surfa runt på resor och drömma mig bort. Den här gången har vi hållit på länge med var och när vi skulle åka. Problemet har mest varit att ingen av oss fyra hade nåt specifikt önskemål. Det enda var att det inte skulle vara så lång flygresa, i övrigt var vi helt öppna.

 

SONY DSC

Vi ville gärna åka nu under hösten för att förgylla den annars rätt grå tillvaron den här årstiden. Underbart att ha resan att se fram emot.

 

DSCN4481

Efter ett antal mail, sms och telefonsamtal fram och tillbaka har vi nu bokat en weekend i Las Palmas. Det ryktas om en vingårdsutflykt där på plats… Kanarieöarna är väl mest förknippat med solsemester, men det här blir en storstadshelg. Jag är väl den sista i det här landet som aldrig varit på Kanarieöarna. Så nu behöver jag tips från er. Så, hit me med alla do’s and don’ts.

 

IMG_0737 x

Känner ni ett akut behov av en resa? Skutta in här vetja’. Jag brukar alltid ta hjälp av den sighten när jag ska leta resa eftersom den är så smidig och jag får bra överblick. Lätt att selektera på olika vis, t ex om man bara vill se direktflyg. Kanonbra om man vill lägga till hotell eller hyrbil i sin sökning. Så, kika in där så kanske du är på väg redan i nästa vecka! Själv får jag vänta ett par månader innan det bär av.

Även om inlägget är sponsrat så är förstås tankarna, åsikterna och bilderna mina egna.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  4 september, 2016 at 02:51

  Vad kul! Roligt med reseplanering! Har inga tips dock. Har inte varit i Las Palmas…

  • Reply
   Lena
   5 september, 2016 at 06:40

   Ja det ska bli jättekul!

 • Reply
  Milla
  4 september, 2016 at 07:46

  Härligt med resa på hösten! Jag kan tyärr inte tipsa, har aldrig heller varit på Kanarieöarna och måste väl erkänna att jag aldrig varit direkt sugen… Min mormor och morfar (och senare mamma och pappa) åkte till Gran Canaria varje vinter i mååånga år – samma hotell och plats och det har väl aldrig varit min grej. Tror det blir toppen att resa dit med ert fokus på storstadsweeken! kram

  • Reply
   Lena
   5 september, 2016 at 06:41

   Har heller aldrig varit sugen, men nu känns det som att det har kommit i en annan dager när det blir en storstadsresa.

 • Reply
  Titti
  5 september, 2016 at 12:59

  Har varit till Kanarieöarna och Las Palmas.
  Det var dock över 20 år sedan…inga tips.
  Kika hos liniztravel.com.
  Hon är flygvärdinna och har skrivit en hel del om just Las Palmas.
  Titti

  • Reply
   Lena
   5 september, 2016 at 06:43

   Men åh, tack för tips! Då ska jag kika in där!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.