livet

JAG SITTER HÄR OCH LUKTAR PÅ MIN KORKEK

 

Ännu en skön avkopplande dag passerade igår. Jag har fått ett oerhört stort behov av att vara ute och röra på mig. Mer än vanligt. Bara vara ute, gå, gå långsamt, utan musik. Bara låta tankarna fara fritt.

 

img_7181-sjon

Igår var en perfekt dag för sånt. På förmiddagen tog jag en långsam promenad medan maken fixade hemma. Jag gick ner till en av båthamnarna, satte mig på bryggan och bara njöt av solen och den stilla sjön. Och luktade på min korkek, typ. Några fåglar gled förbi.

 

img_7182-sjon

Det var så rofyllt!

 

img_7184-sjon

Tittade på mönstret på den gamla bryggan.

 

img_7186-sjon

Tittade på ett litet blad som sakta flöt vidare.

 

img_7187-sjon

Jag tror att jag satt på bryggan närmare en timme innan jag tyckte det var dags att gå hem. Men jag hade inte fått nog ändå. På eftermiddagen fick jag med mig maken ner till sjön igen och vi satt där på en bänk och njöt mot en husvägg.

 

img_7188-sjon

Och nu är det ny vecka. Jag jobbar hemifrån idag och i morgon som lite extra bonus.

Jag fick en inbjudan från bästa nätverket om trevligheter ikväll. Jag borde åka på det för att jag egentligen tycker att det är kul. Hade det varit mitt vanliga jag hade jag varit på det där eventet så klart. Men jag sitter här och luktar på min korkek. Det är tid för det nu.

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  31 oktober, 2016 at 06:49

  Allt har sin tid! Och även om du kommer vara saknad ikväll så är det bästa att du lyder kroppen och vad den säger åt dig <3 Kram!

  • Reply
   Lena
   31 oktober, 2016 at 07:36

   Tack! Ha det så kul ikväll!

 • Reply
  Diana
  31 oktober, 2016 at 07:24

  Vilka underbara bilder kram

  • Reply
   Lena
   31 oktober, 2016 at 07:36

   Tack!

 • Reply
  Maria
  31 oktober, 2016 at 07:45

  Var sak måste få sin tid. Det är mycket vi behöver för att må bra på alla plan. Mindfulness är en del som många tyvärr glömmer bort känns det som i dagens samhälle där så mycket fokus ligger på att göra karriär och vara vältränad. Men det är ju så viktigt att kunna koppla av också!
  Så rofyllda bilder du bjuder på!
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   31 oktober, 2016 at 12:09

   Kloka ord. Jag har alltid haft mycket energi och haft svårt att koppla av, trots att jag tränat på det målmedvetet senaste åren. Har självklart blivit bättre på det också.

   Det var verkligen rofyllt, kul att bilderna återspeglade det.

 • Reply
  FREEDOMtravel
  31 oktober, 2016 at 08:46

  Fina bilder och hoppas att du har det bra under din korkek! 🙂 Synd att vi inte ses ikväll men om det händer nåt intressant så rapporterar vi 🙂

  • Reply
   Lena
   31 oktober, 2016 at 12:10

   Tack!

   Meeeeen, ska ni dit också! Fasen vad synd att vi inte kan ses! Ha det så trevligt!

 • Reply
  Annika
  31 oktober, 2016 at 04:16

  Härliga bilder och ibland behöver man bara lugn och ro och få sitta och lukta på sin korkek. Klok är du som lyssnar på ditt inre. Ha en fin kväll. Kram Annika

  • Reply
   Lena
   1 november, 2016 at 07:51

   Ja, nu har jag verkligen lyckats lyssna på kroppen. Jag har inget val känns det som.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.