livet

NY JOBBOUTFIT

 

Jahapp, då var det ny vecka igen då. Bara att ladda om. Denna vecka laddar jag om med ny jobboutfit.

 

img_6811-jobboutfit img_6808-jobboutfit

I förra veckan var det tjejkväll i vår lilla håla och jag gjorde några fynd. Byxorna hittade jag på ValjaMi. Ett par tighta stretchbyxor, smala nertill och rätt korta och med blixtlås längst ner. Ovant med hög midja bara. Supersköna. Lite stil på dem utan att vara för kontor’iga, om ni fattar. Tänk att jag, efter att ha provat en sisådär 87 par byxor i Uppsala för nån vecka sen, till sist hittade på hemmaplan. Och inte bara ett par. Det andra paret får ni se sen. Måste få längden fixad först.

 

img_6804-jobboutfit

Den orange’a toppen var jag bara tvungen att köpa efter att jag sett den på en kollega. Vi jobbar inte i samma byggnad som tur är 🙂 Finns på Lindex för bara 199 kr. Galet billig! Och galet snygg! Kolla ärmarna. Finns i grått också (ev fler färger som jag inte känner till).

 

img_6820-jobboutfit

Laddad för ny vecka, som sagt. En vecka som säkerligen kommer att bli rätt intensiv och toppas med kalas hos oss i helgen. Kan man ta med sig energin som tröjans färg ger under hela veckan, tro?

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Maria
  3 oktober, 2016 at 05:43

  Supersnyggt, allt! Den tröjan har jag kollat in och jag tror den finns i rosa. Ska till Gbg på jobb nu så jag tänkte springa runt lite där när jag får en timma över. Kanske den kommer med hem.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   8 oktober, 2016 at 12:25

   En stunds shopping i Gbg sitter aldrig fel!

 • Reply
  AngelicasVärld
  3 oktober, 2016 at 06:07

  Snyggo!!!

  • Reply
   Lena
   8 oktober, 2016 at 12:25

   Tack!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  3 oktober, 2016 at 11:02

  Snyggt! Härligt med färg 🙂

  • Reply
   Lena
   8 oktober, 2016 at 12:25

   Ja, färg lyfter ju rätt bra faktiskt!

 • Reply
  Karin - vackertnaturligt
  4 oktober, 2016 at 06:02

  Supersnyggt 🙂

  • Reply
   Lena
   8 oktober, 2016 at 12:53

   Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.