livet

EN SOFT JULAFTON

 

Det är juldagsmorgon och jag smög upp först av alla, efter att jag legat vaken en bra stund. Jag tände upp julgranen och en massa ljus och gjorde frukost. Det har nu ljusnat och en efter en börjar komma upp.

 

img_8007 img_8001-side

Vi hade en lugn och mysig julafton tillsammans med barn och svärisar. Alla ungar kom dagen innan och vi hade redan då en härlig middag med dem.

 

img_8004 img_8006

Vid ett-tiden på julaftonen åkte dottern och pojkvännen för att hämta farmor och farfar. Vi åt julbord, som förmodligen innehöll det som de flesta andras julbord innehöll. Mer eller mindre. Tittade på Kalle, fikade och sen julklappsöppning. Det var sen dags för svärisarna att åka hem och dotterns pojkvän erbjöd sig att skjutsa hem dem så de skulle slippa ta taxi.

Kvällen avslutades med skinkmacka, tomtegröt och soffhäng. Så mysigt!

 

img_7976

Alltid spännande att se vad man har på kamerans minneskort när äldsta sonen varit i huset. Här har han tagit en bild på sig själv. Så snygg med fluga och skjorta med manschettknappar.

 

img_7969

Och här har han tagit en bild på brorsan som surfar lite i väntan på att alla andra ska yra runt färdigt.

En soft julafton är över och en juldag har just börjat!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    AngelicasVärld
    25 december, 2016 at 03:44

    Låter som en UNDERBARA dag…en god fortsättning på julen önskar jag dig och de dina! Själv så kommer barnen imorgon och vi har julafton den 27:e – som jag längtar!!

    KRAM vännen

    • Reply
      Lena
      4 januari, 2017 at 07:49

      Tack snälla och god fortsättning!

  • Reply
    FREEDOMtravel
    25 december, 2016 at 04:00

    Det låter som en trevlig och mysig julafton! Vi har haft en fin julafton hos Peters släktingar i skärgården, och nu är vi på väg hem (i färjekön ;))

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.