livet

TRÅDLÖSA HÖRLURAR FRÅN BEATS

 

Jamen kolla vilka snygga hörlurar jag fick i present av maken och mellansonen då jag fyllde för ett par veckor sen. Trådlösa hörlurar från Beats by Dre.

 

img_7678-beats

Jag gillar verkligen den stilrena designen. Dessutom har de riktigt riktigt bra ljud som lätt justeras med b’et på den ena sidan. Och tydligen så hörs det riktigt bra då man pratar i telefonen via lurarna också.

 

img_7668-beats

Just den här, solo 3-modellen, har fått riktigt bra kritik. Bra ljud, bra trådlös räckvidd och 5 timmars batteritid efter 3 minuters laddning och totalt 40 timmars batteritid.

 

img_7681-beats

Snygg förpackning.

 

img_7673-beats

Det går att fälla ihop dem så de blir lite mindre.

 

img_7669-beats

När man fällt ihop dem kan de läggas i en liten medföljande väska. I väskan sitter en hake som man kan fästa i en hälla. Smidigt!

De här lurarna är perfekta för mig nu när jag inte är riktigt riktig i skallen. Skönt att ha lugn musik i öronen och samtidigt bli avskärmad från ljud utifrån då jag behöver gå in i en butik. Sen att folk kanske tycker att jag är en 50+ -tant som försöker vara cool det bjuder jag på.

Nope, ingen spons. Vill bara tipsa om bra lurar helt enkelt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  8 december, 2016 at 07:51

  Hej vännen! Det är väl en himla tur att det finns 50+tanter som vill vara coola! Tänk om alla 50+tanter skulle vara trista och tråkiga! Hur skulle det se ut!? Jag tycker att du är både snygg och cool, så det så!
  Så många inlägg jag hade att läsa ikapp, får försöka klämma in en tid i schemat för bloggläsning, en halvtimme om dagen, om jag ska slippa läsa ikapp här och där 😉
  Massor av fina bilder, tack för dem! Vackert i Strängnäs. Lite roligt med vinterbilder från ställen som annars kanske mest visas upp sommartid! Och rotmos i skogen… fniss…;)
  Vad bra att du tar det lugnt, lugnt, lugnt… Det är nog precis vad du behöver! Jag har aldrig smällt så hårt att jag varit sjukskriven, men förstår att du verkligen behöver vila. Jag vet ju hur jag har mått och då var jag ju inte lika dålig… 🙁
  Ta den tid du behöver och ta hand om dig ordentligt nu!
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   17 december, 2016 at 03:22

   Hahaha, du är snäll du!

   Kul att du gillade bilderna!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.