hälsa & friluftsliv

ÅH NEJ! INTE VILDSVIN IGEN!

 

Idag var det riktigt grått och trist väder. Runt nollan, och lite småblåsigt. Jag bestämde att dagens promenad skulle tas i skogen längs Upplandsleden istället för ner till sjön.

 

IMG_7173 vildsvin IMG_4006 vildsvin IMG_0707 vildsvin

Efter bara en liten bit så tänkte jag ”åh nej! Inte vildsvin igen!” Det var ett tag sen jag såg bök efter dem så jag har varit rätt nöjd kan jag säga. Ända tills idag. Men men, jag klampade på och träffade inte på några andra än tre tanter och en hund. De kändes rätt ofarliga. Det blev i alla fall 6 km som jag la bakom mig. Skönt!

 

IMG_7943 vildsvin IMG_8022 vildsvin

Visst ja, gårdagens bloggdejt i Sala! Vi hade hur trevligt som helst. Vi satt och babblade i flera timmar. Efter att Bea sagt ett antal gånger att hon måste åka så skildes vi åt till sist. Haha, så kan det gå när man har trevligt. Hon funderar förresten på att ta upp bloggandet igen och jag var ju inte sen att peppa. Jag tipsade om världens bästa och peppigaste nätverk också. Så kanske kommer hon igång igen.

Efter att vi skildes åt så passade jag på att hälsa på dottern som bor i Sala. Efter en fika och en pratstund så vände jag hemåt. Träningspass, bloggdejt och dottermys på samma dag utan att huvudet gick i bitar. Jag kände mig nöjd!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  18 januari, 2017 at 10:41

  Vad härligt med promenad o dejtar! Jag har total bloggtorka. Måste skärpa mig. Är så trötter o tappat stinget. Nu har det blitt ny trollerimedicin så hoppas på underverk 😉 kram

  • Reply
   Lena
   19 januari, 2017 at 04:23

   Nä, då. Du måste inte skärpa dig. Det bästa är att blogga när man känner för det, för sin egen skull!

 • Reply
  Maria
  19 januari, 2017 at 07:54

  Hej du fina!
  Nu har jobb och vardag rullat igång och jag märker att jag inte har tid att vara lika aktiv i bloggvärlden… Men hos dig läser jag alltid ikapp, ska du veta. Gillar din blogg för att den är så där skönt vardaglig. Jag har definitivt inte tröttnat på dina ”promenader till sjön-bilder”. Nej, de är så inspirerande men jag blir avis på att jag inte lika lätt tar mig till sjön… 😉
  Så härligt att starta dagen med promenad. Helst utan vildsvin då 😉 =)
  Åh, håller med dig i din kommentar hos mig. Det är precis så det känns att äta mer vegetariskt. Kroppen känns mindre tung! Exakt så känner jag med! Känner att hela jag känner mig ”renare” på något vis. Så är jag som du också, med mat och mellanmål. passar mig bra att jobba på förskola med både fruktstund och mellanmål 😉
  Ha nu en fin dag, och du det är Torsdag… så du vet, och slipper kolla i datorn 😉 Skön känsla att leva i nuet sådär! Så var det för mig på jullovet 🙂
  Som sagt, ha en fin dag och kanske lite brasmys? 😉 🙂
  Kram/maria

  • Reply
   Lena
   19 januari, 2017 at 04:26

   Men åh, tack fina! Vad roligt att du gillar att kika in här. Det är ömsesidigt! Jag blir så glad över dina långa kommentarer!

   Haha, ja precis. Man är ju som ett litet barn med mat- och sovklocka. Du har verkligen det perfekta jobbet på så vis 🙂 Och tack för tipset om att det var torsdag 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.