hälsa & friluftsliv

EN MINST SAGT KRISPIG PROMENAD

 

Det blev visst kallt idag! 12-13 minusgrader och sol bjöds det på här i Enköping. Så, en minst sagt krispig promenad fick det bli på eftermiddagen.

 

Krispig img_8104 img_8105

Jag körde ett gympass på förmiddagen och såg till att få lite småfix avklarade i stan. När jag fått lunch i magen ville jag inte vara inne längre. Det var ju så fint väder. Bara att dra på sig varmt och stoppa ner kameran i väskan.

 

img_8106

Det blev nog bara ett par kilometer. Dels hade jag ju tränat innan och dels kändes det riktigt kallt. Jo men jag hade pälsat på mig rejält, men på nåt sätt kändes det kallare än det var. Fattar inte riktigt varför. Det var ju soligt och vindstilla och jag brukar klara kyla rätt bra, bara jag har tillräckligt med kläder. Så trots att jag hade kläder som jag brukar ha i typ 20 minus så kändes det alldeles för kallt. Kanske för att jag inte är riktigt van vid kylan ännu den här säsongen. Det har ju varit en sån mild höst och vinter.

 

img_8109

Jaja, det blev i alla fall en vacker och riktigt krispig promenad denna trettondagsafton.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  5 januari, 2017 at 06:21

  Fint med snö! Hälsningar från österrikiska Alperna!!!

  • Reply
   Lena
   5 januari, 2017 at 09:35

   Gillar också snö! Och skidåkning. Och alperna… 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.