livet

LITE KVÄLLSBILDER

 

Jag sköt av några kvällsbilder härom kvällen då jag hade fått upp ljusslingorna. Det hänger en slinga över det vita skåpet.

 

IMG_8493 kvällsbilder IMG_8494 kvällsbilder

Och en slinga över tv-bänken och skåpet.

 

IMG_8497 kvällsbilder

Jag har fortfarande orkat byta objektiv för att ta helhetsbilder. Sååå jobbigt att byta, hehe. Men jaja, det är nåt att visa i alla fall. Förutom ljusslingorna har jag också fått upp gardinstänger och gardiner i lilla sovrummet och vardagsrummet. Det blev genast mera ombonat.

 

IMG_8498 kvällsbilder

Minns ni då Ikea kom med den här mattan och halva bloggsverige exploderade. Typ alla skulle ha den. Men jag är lite knäpp, är det nåt ”alla” har så blir jag anti. Då vill jag inte ha den saken, hur snygg jag än tycker att den är. Men nu har det lagt sig lite, så jag köpte faktiskt en. Jamen den är ju snygg. Och svinbillig! 1 395 kr för en matta på 3×2 m! Japp, jag är nöjd.

 

IMG_8499 kvällsbilder

Jag hade en riktigt skön fredag igår. Lugn, men ändå med innehåll. Avverkade ett gympass på förmiddagen, lämnade in ett par byxor på skrädderi (längden var inte bra), fick besök från hyresvärden och en vän ringde och pratade en lång stund. Och sen blev det tv-häng en stund innan det var dags att stänga ögonen.

 

IMG_8502 kvällsbilder

Idag ska jag åka till exmaken i gamla huset en stund. Vi har erbjudit husköparna att komma och titta igen och mäta och diskutera vilka fasta saker de vill ha. Så de ska vi träffa där. Sen blir det nog en fortsatt lugn dag.

Ha en toppenlördag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  11 februari, 2017 at 09:30

  Vad mysigt det ser ut! Gissar det är skönt få ordning och ”boa in sig” i nytt boende och därmed även lite i ”det nya livet”. Hoppas du får en fin helg!

  • Reply
   Lena
   11 februari, 2017 at 01:15

   Tack! Ja, det är riktig skön att pyssla runt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.