livet

MED FULLMÅNEN SOM FRUKOSTSÄLLSKAP

 

Jag upptäckte då jag satt mig vid bordet att jag skulle få fullmånen som frukostsällskap. Den hann vara med mig en stund innan den dalade ner bakom hustaken.

 

IMG_8504 fullmåne IMG_8507 fullmåne

 

God morgon, söndagsvänner! Hur har ni det? Här i Enköping bjuds det på en kall och klar morgon. drygt -10 visade termometern då jag gick upp vid 7. Jag ska om en stund ta en kort promenad till Coop för att handla lite smått till veckan. Sen kommer mellansonen och mina föräldrar för att hälsa på och hjälpa mig med lite fix. Nog för att jag klarar mycket själv, men att flytta en 80 cm bred garderob utan att repa golven övergår min kapacitet 🙂

Ha en fin söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anneli
  13 februari, 2017 at 07:26

  Jättesnyggt!
  Lycka till på jobbet men kom ihåg att inte ta ut dig för mycket. Av erfarenhet vet jag att det tar tid att komma tillbaka, ungefär lika lång tid som det tog att komma net i djupet.

  Älskar pärlorna till mjukisdressen! Så klär sig en stilig kvinna 🙂

  Kram och ha en toppen dag!

  Anneli

  • Reply
   Lena
   14 februari, 2017 at 06:30

   Tack! Försöker ta det lugnt!

 • Reply
  Karin
  13 februari, 2017 at 07:38

  Den där utsikten är så fin! Kram

  • Reply
   Lena
   14 februari, 2017 at 06:31

   Ja, visst är den!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.