hälsa & friluftsliv

VARDAGSVANDRING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Det här måste man väl säga är vardagsvandring när den är som bäst.

Det tycker jag i alla fall. Med vardagsvandring menar jag att man kan släppa allt, dra på sig ett par skor och lätt ge sig ut. Och när man har den här miljön bara några minuter bort så måste jag nog säga när den är som bäst. 

Vardagsvandring 4 Vardagsvandring 2

Har man den så nära så finns det ju liksom inte så mycket att skylla på. Om man nu skulle tveka menar jag.

 

Vardagsvandring 6 Vardagsvandring

Kristi Himmelsfärds dag

Denna Kristi Himmelfärdsdag kommer alla ungar till mig på morsdagsmiddag. Ska bli så mysigt. Bjöd över exmaken också, men han hade förhinder. Jag har nu på morgonen förberett med broccolibiffar, sallad och sås. Snart ska jag göra äppelpaj också. Det var riktigt länge sen. Har också tänkt mig ett gympass och balkonghäng nån timme. Jodå, det blir nog en bra dag det här också!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  26 maj, 2017 at 04:55

  Mysigt när ungarna kommer hem! Låter gott med broccolibiffar 🙂 ha en fin helg! Kram

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2017 at 09:00

   De är verkligen jättegoda de där biffarna! Och ja, mysigt med ungarna!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.