hälsa & friluftsliv

PÅ VÄG

På väg till min favvo-vandrings-runda så passerar jag några vackra ställen mitt i stan. Jag går en bit längs ån åt ena hållet.

 

IMG_9889

Då kan man blicka ut över den här vackra planteringen på andra sidan.

 

IMG_9671 bro

Sen går jag över den här underbara träbron. Jag är ju lite svag för gammalt slitet trä som bär en historia, som många av er vet. Några steg går jag också på kullerstenarna som syns överst i bild.

 

IMG_9892

När jag sen går vidare så dyker de här otroligt vackra växterna upp. Har ingen aning om vad det är, men fina är de. Jag har gått och sneglat på planteringarna hela våren och undrat vad som ska komma upp.

 

IMG_9893 IMG_9895

Vidare kommer jag till det här. Enköping är vida känt för sina parker. Hela sommaren finns guidade visningar och mängder med trädgårdsstudenter kommer på studiebesök. Ja, det är nåt alldeles speciellt faktiskt. Det är inte bara en park där man satsat allt krut utan det är många parker, över hela stan. Välgörande och Gott för själen.

 

IMG_9730 dyarna 1

När jag sen går lite till så passerar jag hamnen innan jag är framme vid Dyarna. Mitt gamla jag hade över huvud taget inte sett det där som var längs vägen till rundan jag hade som mål. Jag är så glad över att jag nu ser detaljer även när jag är på väg.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  8 juni, 2017 at 06:34

  Jättevacker promenad! Så skönt att du hittat till detta ”tillstånd” eller hur man ska uttrycka sig 😉 🙂
  Kram och ha en fin dag, här skiner solen så det gör den säkert hos dig med 🙂
  /Maria

  • Reply
   Lena
   9 juni, 2017 at 09:56

   Ja, jag får nog kalla det ”tillstånd” också 🙂

 • Reply
  Maria
  8 juni, 2017 at 09:28

  Enköping är så vackert med sina parker. Riktigt gott för själen att bo där, är det nog.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   9 juni, 2017 at 09:57

   Ja, det är riktigt vackert och njutbart!

 • Reply
  Mikaela
  8 juni, 2017 at 11:47

  Vilka härliga bilder 😀

  • Reply
   Lena
   9 juni, 2017 at 09:57

   Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.