resor - långa & korta

REGNIG STUGMYSARDAG MED LYXIGA RESTER SLUTADE PÅ TOPP I SOLSKEN

Midsommardagen startade med riktigt busväder så jag bestämde mig att det fick bli en stugmysardag i min hyrda stuga i Idrefjäll. Jag hade en hel del lyxiga matrester kvar från midsommaraftonen så jag skulle inte behöva gå utanför dörren.

 

Så här vackert slutade dagen.

 

Jag tog det bara lugnt i stugan. Läste, sorterade och redigerade bilder, läste lite till. Till lunch fick det bli en bit av Portabellotårtan. Bilden är från den soliga midsommaraftonen.

 

Och till mellis fick det bli varm halvsmält Brie och jordgubbssalsa. Såååå himlans gott!

 

Till middag kommer jag inte ihåg vad det blev. Men efter att ha ätit och fikat och bara suttit på rumpan hela dagen så började det ju såklart att krypa i mig. Passande nog så vann solen till sist kampen över regnet.

 

Vid halv åtta på kvällen gick jag ut för att ta en liten promenad åtminstone. Tänkte jag. Men när jag kom fram till en av skidbackarna så testade jag att gå lite uppför. Och sen gick jag lite till. Det gick så bra att jag gick lite till.

 

Toppstugan Idrefjäll

Toppstugan Idrefjäll

Och plötsligt var jag uppe vid toppstugan. Den ser riktigt vacker och ståtlig ut där den står på höjden i kvällssolen.

 

På nåt sätt kändes den här bilden lite melankolisk med sitt karga landskap, avstängda liftar och vindpinade staket. Det kändes passande att göra den svartvit så den blev ännu mer melankolisk. Vacker på nåt sätt. Kan inte säga vad det är.

Hur som helst. Så kom det sig att en regnig stugmysardag med lyxiga matrester slutade på topp i solsken.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Katarina
  3 juli, 2017 at 10:37

  Hej du lilla sötis…
  Nu var det vist hundra år sedan jag skrev något…:(
  Så blir det ibland…men jag smyger allt in här allt som oftast och åå..ar och ooo..ar och tycker du är helt fantastisk!! Det är så så coolt att du bara drar till fjällen sådär helt ensam… jag skulle nog inte ha problem med att vara för mig själv en vecka…men jag skulle vara så jäkla rädd…haha…
  Å New York med sönerna…åååå…åååå…supermysigt ju!
  Vi är också rättvisa som du säger…fast de kanske inte får allt samtidigt utan precis som du gör…resor vid olika tillfällen tex..
  Hoppas du har en toppendag!
  kraaam Katarina

  • Reply
   Lena
   10 juli, 2017 at 06:15

   Hehe, ja så kan det vara ibland. Man smyger runt på bloggar, men hinner inte alltid skriva. Ensam i fjällen ja, det var härligt. Blir fundersam på vad du skulle vara rädd för! Borde jag ha varit rädd för nåt?! Haha, jag har inte förstånd om att vara rädd 🙂

 • Reply
  DAGS ATT ÅKA HEM EFTER EN ÄVENTYRSVECKA - Gott för själenGott för själen
  26 november, 2017 at 07:40

  […] finns hur jag sprang utomhus i pyjamas och skapade trauma här hittar du att läsa om  en regnig stugmysardag som slutade på topp, här kan du läsa om midsommarhelgens vandring med snö och rosé och här om trenden att gå på […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.