hälsa & friluftsliv

HÄLSANS STIG

Igår regnade det i princip hela dagen tror jag. I alla fall stora delar och det var i alla fall mulet hela dagen. Men mot kvällningen så sprack det upp och blev fint.

 

Jag tyckte faktiskt att det var rätt skönt att det blev en innedag så jag fick lite gjort inne. Det har inte varit mycket av innehäng för min del den här semestern. Och det är ju bra på sitt sätt, men ibland är det skönt att beta av lite annat.

 

Passande nog, när solen tittade fram, så var det dags att gå på en liten tur. Jag hade bokat in mig på en gemensam tur med Enköpings-gänget.

 

Vi gick den så kallade Hälsans stig, som finns på flera platser i landet. Det är slingor på 3-6 km för enklare vandring. Promenader för ett hälsosammare Sverige. I Enköping är slingan 6 km.

 

Just den slingan har jag aldrig gått förut, så det var trevligt att testa. Den går genom Drömparken, så jag kommer säkert gå den igen. Så vackert! Vi pausade i Klosterparken och avnjöt medhavd fika innan vi knatade den sista biten och skildes åt. En fin kväll!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.