hälsa & friluftsliv

ATT LURA HÖSTMÖRKRET

 

Jag har insett först nu att jag måste lura höstmörkret. Senaste veckorna har gått så fort så jag har liksom inte riktigt hängt med på att det blir mörkt så fort när jag kommit hem från jobbet.

 

Så för att få några som helst vettiga bilder så gäller det att fota som en galning på helgerna för att lura höstmörkret. Jomen, man vill ju ha lite bilder att lägga upp i blogginlägg ju!

 

De här bilderna fick bli såna bilder utan att jag tänkte på det. Den här bron passerar jag nästan varje gång jag tar en tur hemikring. Det är så vackert där så jag sköt av några bilder i helgen. Och vips hade jag några bilder att ladda upp i dagens inlägg 🙂

 

Det gäller att fota som en galning på helgerna nu, för att lura höstmörkret.

Jag har förstås en massa bilder från sommarens och höstens resor som jag inte visat ännu, men jag vill gärna ha några såna här, typ vardagsbilder, att varva med också. Vi får se vad det kan tänkas bli för bilder jag får med mig hem efter kommande helg.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.