livet

ATT VÄRDESÄTTA EN TRÅKDAG

Man kan ju faktiskt värdesätta en tråkdag istället för att sura. Det blir liksom mycket roligare då. Jag gjorde misstaget att jag tittade på väderprognosen för ett par dagar sedan och hade ställt in mig på strålande sol igår.

Jag blev så besviken när jag vaknade till regn! Men ja ja, jag hade bestämt mig för att fota fälgar till en Blocketannons. Och har jag bestämt mig för det så gör jag det. Det regnade inte jättemycket just då som tur var. Kändes skönt att få det gjort.

 

Sen lämpade sig vädret för bullbak. Inte mycket för sånt, men jag fyller år snart så då är det ju lämpligt att bjuda på nåt 🙂

 

Sen gick det ju liksom inte att vara inne längre. Bara att dra på sig regntåliga kläder och skor och dra iväg. Ber om ursäkt för grusiga bilder. De är tagna med luren och det var betydligt mörkare än det ser ut att vara. Det hann skymma precis när jag var ute.

En sista regnaktivitet blev matlagning. Sen tända ljus, dricka glögg och titta på Så mycket bättre!

Så kan man göra för att värdesätta en tråkdag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maria - Wikers Liv
    13 november, 2017 at 09:22

    Bra tänk! Klart man ska fokusera positivt! Inget blir bättre av att sura 😉
    Kram/Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.