resor - långa & korta

STÄLLDE MIG PÅ BROMSEN FÖR EN BRUSANDE ÄLV

Ibland måste man ju bara ställa sig på bromsen. Ni vet när man varit frustrerat länge över att inte kunna stanna nånstans för att fota och plötsligt dyker det upp en parkeringsficka… och det är så där magiskt vackert…

 

Så var det i söndags då jag åkte hem från Idre. Det var så FANTASTISKT vackert, men ingenstans att stanna. Typ.

 

Jag åkte längs Särnsjön, som övergår i Österdalälven och plötsligt fick jag möjlighet att föreviga det vackra. Det dök upp en parkeringsficka bakom en kurva och jag ställde mig på bromsen (självklart efter att ha kollat att ingen var bakom). Och som vanligt så kommer bilderna inte i närheten av hur vackert det var i verkligheten.

 

Nu har jag i alla fall de här bilderna att titta tillbaka på och minnas hur vackert det var och hur nöjd jag kände mig efter en superhärlig helg!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravelf
  7 december, 2017 at 04:38

  Waow vackert!!! Här har det börjat töa och regna … blä

 • Reply
  Karin
  7 december, 2017 at 09:47

  Åh, Lena vad vackert! Jag åkte upp till Dalarna förra veckan och det var lika underbart fast mulet! Var också tvungen att stanna! Great minds think alike 😉

 • Reply
  DET FINNS SOLUPPGÅNGAR OCH DET FINNS SOLUPPGÅNGAR - Gott för själenGott för själen
  13 januari, 2018 at 07:11

  […] Sen bjöd naturen mig på ett fantastiskt skådespel i ett par timmar medan bilen slingrade sig på fjällvägarna. Det var så frustrerande att det fanns så få ställen att stanna på för att fota. Nåt ställe dök plötsligt upp och då ställde jag mig på bromsen. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.