livet

EN GAMMAL SLITEN BOD

När jag får syn på en gammal sliten bod så går jag igång ordentligt! Att jag gillar gamla byggnader är väl knappast nån hemlighet för den som hängt här på bloggen ett tag!

 

En gammal sliten bod, så vackert!

En gammal sliten bod, så vackert!

Ägaren skäms, men jag älskar den! Jamen hur o-charmig skulle den inte bli om den slipades och målades!?

 

Här är ett inlägg om flera gamla byggnader med en historia från förra sommaren, för den som också går igång på sånt! 🙂

 

Så härligt att fälla ner den där ljugarbänken och fika eller ta ett glas i solen! Det är nåt visst med det där slitna och lite operfekta. Det nya och välpolerade är inte riktigt min grej. Iallafall inte enbart nytt. Är det för nytt och blankt vill jag gärna balansera med nåt nött. Och denna gamla slitna bod matchar upp mot den moderna italienska marmorn som ligger intill på en av uteplatserna.

Jadå, det krävs inte nåt mer avancerat än en sliten bod för att få igång mig 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.