livet

LADDAR INFÖR KVÄLLENS BLOGGEVENT

 

Så här laddar jag som bäst inför kvällens bloggevent. Japp, det är dags igen. Förra helgen var jag iväg på workation med Influencers of Sweden och ikväll blir det en ”privat” bloggträff med knappt 20 bloggare. Eller influencer-träff, kanske jag ska säga. Två av tjejerna hänger enbart på Instagram.

 

Jamen kolla himlen! Så härligt. Det var krispigt i luften och solen var på bästa humör!

 


Undrar hur många avbrott jag gör på en löprunda. Är man tvungen så är man, liksom! Så vackert överallt just nu!

 

Haha, jisses, där kom dubbelhakorna fram när jag tittade ner i luren. Bjuder på den! 🙂

 

Ulrica och jag skuttar på tåget om ett par timmar för en träff i Stockholm som Pernilla ordnat. Ska bli så kul att träffa alla igen. Jo, jag tror faktiskt att jag träffat alla som kommer. Tänk vad många nya vänner man fått genom bloggandet!

Så, hemmajobbardag med en löprunda på lunchen i strålande höstsol. Det är ett bra sätt att ladda inför en bloggträff!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milla
  19 oktober, 2018 at 11:30

  Å vad nice. Jag är så ledsen att jag kommit inifrån bloggvärlden. Borde jag börja igen? Funderar massor på det men vet inte riktigt vilken approach jag ska ha, så mycket har hänt i livet….Vad tror du är det dom fungerar och uppskattas nuförtiden?
  Kram Milla

  • Reply
   Lena
   20 oktober, 2018 at 11:39

   Klart du ska! Om du vill och känner för det, förstås! Vi behöver ta en dejt hör jag. Jag har massor att tipsa om (även om jag inte följer mina egna tips 🙂 ) Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.