inredning

EN ANNORLUNDA STAKE

Ni som hängt här inne ett tag vet att jag gillar annorlunda saker. Särskilt när det gäller skapelser från naturen. När jag fick syn på den här annorlunda staken flämtade jag till och väste ”den här måste jag ha”.

 

Den här var ju som gjord för mitt hem. Den är så cool så jag kommer inte att använda den som adventsstake, som det kanske är tänkt. Den måste ju få vara framme året runt. Det ser ju vem som helst.

 

 

Detta fantastiska fynd gjorde jag i Kiel. Det fanns massor av julsaker i flera butiker vi var in i. Jag var inte alls beredd på det så jag blev glatt överraskad.

 

Förutom ljusstaken hittade jag några julgranskulor. Bland annat den här vita med fjädrar på bilden och den här som kraschade. Så fin! Den fick hänga där i pinn-buketten en stund tills den får bo i granen.

 

Och kolla där då. Den lilla namnskylten. Den fick jag i present av syrrans lilla dotter. Den hade hon gjort i slöjden och avslöjade att det var jäääätteläääätt! Alltså, hur gulligt att få såna där födelsedagspresenter!?

 

Igår stekte vi köttbullar och griljerade skinkan. A tyckte det tog alldeles för lång tid för skinkan att bli färdig så han försökte stirra den färdig och försökte tjata den färdig. ”Men bli färdig då för f*n!” Sugen?! Jodå, en aning!

Nu ska julförberedelserna fortsätta här. Och vet ni?! Det blir ljusare nu!

Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ulrica
  22 december, 2018 at 10:41

  Vilken fin ljusstake!! Den passade verkligen bra hos dig. Hihi, jag skrattade gott och kunde nästan se Andreas framför mig, skällandes på skinkan :-).

  Och du.. nu när jag skriver det här så lyser solen lite grann här i vår lilla stad, så snöflingorna gnistrar! Underbar känsla.
  Stor KRAM

  • Reply
   Lena
   28 december, 2018 at 08:48

   Hehe, ja han var verkligen tokivrig att få skinkan färdig!

 • Reply
  Ekenäsliv
  22 december, 2018 at 04:18

  Jättefin ljusstke som passar helt perfekt hemma hos dig!! 🙂
  Vill önska dig en riktigt härlig och avkopplande jul.
  Varma kramar Anna

  • Reply
   Lena
   28 december, 2018 at 08:52

   Tack snälla du! En god fortsättning till dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.