livet

SISTA RYCKET

 

Jahapp, då var det dags för sista rycket då. Sista rycket innan en 11 dagar lång ledighet.

 

Som ekonom kan man inte alltid räkna med att kunna vara ledig i mellandagarna. I alla fall är det så för väldigt många ekonomer. På mitt förra jobb fick man vara glad om man slapp jobba på annandagen. Men nu har vi faktiskt lyckats förbereda oss så pass bra så vi stänger avdelningen och öppnar igen 2 januari för ett fullt rejs!

 

Mitt hem är i kaos. Alla julsaker är framtagna och uppradade på vardagsrumsbord, köksbänk och golv i väntan på sina rätta platser. Det ska städas lite och det ska slås in julklappar. Med intensiva, och i vissa fall långa, dagar på jobbet så hinner jag inte så mycket. Men men, jag hinner det jag hinner. Jag känner mig inte stressad.

Frukosten är uppäten så det är dags att åka till jobbet och göra sista rycket. Sen väntar en lång ledighet!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  21 december, 2018 at 07:06

  Skönt att du kunde få en lång ledighet! Jag jobbar oxå min sista dag idag, innan julledigheten. Ska bli sååå skönt 🙂 Ha det fint! Kram

  • Reply
   Lena
   28 december, 2018 at 08:47

   Toppen med långledigt!

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  21 december, 2018 at 08:39

  Åh vad härligt med långledigt! Det unnar jag dig!
  Skönt att du inte stressar!
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   28 december, 2018 at 08:47

   Tack! Ja, det är så skönt att inte tillåta sig att bli stressad!

 • Reply
  Ulrica
  22 december, 2018 at 10:43

  Du är verkligen värd en långledighet <3.
  Och dina bilder här är fantastiska!!! Jag älskar bilder på stearinljus.

  KRAM

  • Reply
   Lena
   28 december, 2018 at 08:48

   Tack snälla!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.