hälsa & friluftsliv

EN UNDERBAR START PÅ EN JANUARILÖRDAG

 

Vi fick verkligen en underbar start på en januarilördag. Tog en promenad i strålande sol och nån minusgrad, i ett lugnt tempo. Vi verkar ha hittat ett nytt favvoställe att strosa runt i. I alla fall om vi pratar platser i våra närområden.

 

Jamen ni ser ju. Så härligt att strosa runt på golfbanan. Skönt att passa på medan man kan gå där utan att riskera att få en golfboll i huvudet 🙂

 

Glad att vi ”hittat” dit. Jag kom på att vi ju faktiskt senare i vår och sommar kan gå dit för ett glas eller en bit mat. Självklart har vi ju vetat att golfbanan och restaurangen där har funnits i många år, men inte tänkt på att gå dit bara.

 

Vi skrotade runt. Lät A’s hund springa lös och sträcka ut ordentligt. Lekte lite med honom. Småpratade lite eller var bara tysta och njöt. Älskar att hämta energi och avkoppling i naturen. Det ger ett speciellt lugn och en skön harmoni i kroppen!

Det får givetvis bli en prommis idag också även om vi idag vaknade till en mulen och dimmig morgon.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  14 januari, 2019 at 08:41

  Vi brukar också gå där, det är mysigt. Och när ni går till golfen och äter en bit mat så kan ni ju även strosa förbi hemma hos oss och få något gott att dricka :). Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   14 januari, 2019 at 09:02

   Ja, det kan vi ju göra 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.